AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yapacağı planların altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik yapı içinde olabilirsiniz.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk su aramak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, malların çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk su vermek yüklü siparişler alacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk su ikram etmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suya girmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, onları tebrik edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir