AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suya düşmek

Kahve falında soğuk suya düşmek

Kahve falında soğuk suya düşmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk suya düşmek gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın.

Kahve falında soğuk suya düşmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında soğuk suya girmek mutsuz ve huzursuz olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yıkanmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına yorulur.

Kahve falında soğuk su ikram etmek icat yapacağına, yaşama hevesinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayallerinin peşinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak soğuk su görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, doğru yolu bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir