AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk su görmek

Kahve falında soğuk su görmek

Kahve falında soğuk su görmek birlikteliğe başlayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk su gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak büyük işlere girileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk su görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk su içmek elinin bollaşacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek lüksüne de lüks katacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak iş ve mekan değiştireceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir