AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk havuza girmek

Kahve falında soğuk havuza girmek

Kahve falında soğuk havuza girmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk havuza girmek gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Kahve falında soğuk havuza girmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında soğuk havuz görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğukta denize girmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk havada denize girmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk suya girmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk dereye girmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında balık dolu havuza girmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet eder.

Kahve falında temiz havuza girmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir