AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk denizde yüzmek

Kahve falında soğuk denizde yüzmek

Kahve falında soğuk denizde yüzmek variyetinin her geçen gün artacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk denizde yüzmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla yakın ilişkilerde bulunmaktan kaçının.

Kahve falında soğuk denizde yüzmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk suda yüzmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hayatın pahalılaşmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk havada denize girmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında soğukta denize girmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk denize dalmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinde yüzmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir