AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın elini tutmak

Kahve falında başbakanın elini tutmak

Kahve falında başbakanın elini tutmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, yeni bir yola gireceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Kahve falında başbakanın elini tutmak kırılan kalbin onarılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başbakan eli tutmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın ceketini tutmak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak işlerinde önemli adımlar atacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanı elini öpmek zor zamanların sona ereceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan eli öpmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine inanılır.

Kahve falında başbakanla el ele tutuşmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, talihinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir