AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk su kaynağı görmek

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine inanılır.

Kahve falında soğuk su kaynağı gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri ertelemiş olabilirsiniz.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz kaynak suyu görmek gelirinin de garanti altında olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına delalettir.

Kahve falında kaynak su çıktığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında kaynak suyu bulmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun kaynağını görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su kaynağı görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su kaynağı görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kaynaktan su içmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir