AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan kokusu duymak

Kahve falında soğan kokusu duymak

Kahve falında soğan kokusu duymak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, planlarının işe yarayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında soğan kokusu duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmamalı kişisel gelişiminize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında soğan kokusu duymak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında soğan kokusu görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalettir.

Kahve falında cennet kokusunu duymak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulur.

Kahve falında parfüm kokusu duymak aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında gaz kokusu duymak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kokusu duymak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta kokusu duymak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir