AnaSayfa / Genel / Kahve falında gaz kokusu duymak

Kahve falında gaz kokusu duymak

Kahve falında gaz kokusu duymak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında gaz kokusu duymak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında gaz kokusu duymak hatalarından erken döneceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kokulu gaz çıkarmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, daha sonra işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında gaz kokusu almak atılım yapacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında gaz sesi duymak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işarettir.

Kahve falında cennet kokusu duymak kara kara düşünür olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında misk kokusu duymak sarsılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına kokusu duymak yeni fırsatlar sunulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında gül kokusu duymak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir