Kahve falında soğan kokusu görmek

Kahve falında soğan kokusu görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında soğan kokusu gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Kahve falında soğan kokusu görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işarettir.

Kahve falında soğan kokusu duymak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet kokusu duymak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde kokusu duymak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kokusunu almak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında güzel koku koklamak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulur.

Kahve falında güzel koku hediye almak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir