AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet kokusunu duymak

Kahve falında cennet kokusunu duymak

Kahve falında cennet kokusunu duymak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Hatasız yaşama becerinizi veya mükemmelliğinizi test etmek isteyebilirler.

Kahve falında cennet kokusu duymak arkadaşlarla aranın bozulacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında cennet kokusunu duymak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu koklamak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cennet kokusu almak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında cennetin kokusunu almak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, üzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Kahve falında cennet kokusunu almak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kokusunu duymak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir