AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, bol muhabbette olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, güzel günler geçireceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak güzel günlerle tanışılacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında çam kokusu duymak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan kokusu duymak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki kokusu duymak bir yere taşınmaya, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nane kokusu duymak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabe kokusu duymak gözyaşının dineceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta kokusu duymak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir