AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan kazmak

Kahve falında soğan kazmak

Kahve falında soğan kazmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, bahtın açılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında soğan kazmak gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Kahve falında soğan kazmak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek mezarı kazmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada ot kazmak terfi alamayacağına, kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar kazdığını görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve mezar kazmak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ot kazmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir