AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedesinin mezarını kazmak

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı kazmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eliyle mezar kazmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında boş mezar kazmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını kazmak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında elle mezar kazmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, can sıkıntısının geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir