AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot kazmak

Kahve falında ot kazmak

Kahve falında ot kazmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, çok iyi şeylere, büyük ferahlık yaşayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında ot kazmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tarlada ot kazmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ot kazmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında arazi kazmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ kazmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye kazmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü kazmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evde toprak kazmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir