AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates soğan soymak

Kahve falında patates soğan soymak

Kahve falında patates soğan soymak büyük adımlar atacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, zararlarını telafi edeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates soğan soymak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında patates soğan soymak dertlerden kurtulmaya, parasının ve malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının patates soyduğunu görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patates soyduğunu görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hastalıkların kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında haşlanmış patates soymak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patates soymak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında patatesi soymak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş patates soymak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir