AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan ezmek

Kahve falında soğan ezmek

Kahve falında soğan ezmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında soğan ezmek gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Kahve falında soğan ezmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı ezmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ezmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kafasını ezmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah ezmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında taş ezmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir