AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ezmek

Kahve falında timsah ezmek

Kahve falında timsah ezmek rahat bir hayata sahip olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında timsah ezmek gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında timsah ezmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ezmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında hamam böceği ezmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını ezmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek ezdiğini görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında insan başı ezmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsak ezmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir