AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı ezmek

Kahve falında kuranı ezmek

Kahve falında kuranı ezmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı ezmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Kahve falında kuran ezmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalettir.

Kahve falında kuranı ezmek üstün başarılar alacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başını ezmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, saygınlığa yorulmaktadır.

Kahve falında timsah ezmek yetkili bir göreve atanacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ezmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında karınca ezmek hayatının daha kolay hale geleceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç ezmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir