AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofraya tükürmek

Kahve falında sofraya tükürmek

Kahve falında sofraya tükürmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofraya tükürmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Kahve falında sofraya tükürmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında mezara tükürmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek kişinin hayat sevincinin artacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne tükürmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sakız tükürmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne tükürmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir