AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne tükürmek

Kahve falında üstüne tükürmek

Kahve falında üstüne tükürmek sıkıntı yaşanacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne tükürmek gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Kahve falında üstüne tükürmek sorunların son bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne tükürmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında içki içip tükürmek hayırlı bir evlat olacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında surata tükürmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına rivayet eder.

Kahve falında insana tükürmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına inanılır.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah balgam tükürmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete tükürmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir