AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara tükürmek

Kahve falında mezara tükürmek

Kahve falında mezara tükürmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, rızkının da genişleyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara tükürmek gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Kahve falında mezara tükürmek gelir kaybedeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğe tükürmek psikolojik olarak düzeleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kan tükürmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, karanlığın biteceğine delalettir.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın tükürmek hayatının bir anda cennete döneceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına tükürmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, itibarını geri kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir