AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra bezi silkelemek

Kahve falında sofra bezi silkelemek

Kahve falında sofra bezi silkelemek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında sofra bezi silkelemek gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Kahve falında sofra bezi silkelemek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında sofra silkelemek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında paspas silkelemek aile huzurunuzun bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un silkelemek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum silkelemek mutlu günler yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birşey silkelemek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz silkelemek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan silkelemek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir