AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan silkelemek

Kahve falında yorgan silkelemek

Kahve falında yorgan silkelemek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, uzun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan silkelemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Kahve falında yorgan silkelemek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan halı silkelemek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu halı silkelemek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında halı silkelemek husumetlerin başgöstereceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba silkelemek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç silkelemek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında elma ağacı silkelemek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir