AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum silkelemek

Kahve falında kum silkelemek

Kahve falında kum silkelemek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalet eder.

Kahve falında kum silkelemek gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Kahve falında kum silkelemek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tozlu halı silkelemek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında elma ağacı silkelemek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında toprak silkelemek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paspas silkelemek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç silkelemek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında zeytin silkelemek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir