AnaSayfa / Genel / Kahve falında un silkelemek

Kahve falında un silkelemek

Kahve falında un silkelemek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sıkıntılarından arınacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında un silkelemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında un silkelemek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan çarşaf silkelemek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına işarettir.

Kahve falında soba borusu silkelemek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalettir.

Kahve falında erik silkelemek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulur.

Kahve falında ceviz silkelemek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında yün silkelemek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı silkelemek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında ağaç silkelemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir