AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra silkelemek

Kahve falında sofra silkelemek

Kahve falında sofra silkelemek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, başarısız olacağına, hayatından razı geleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofra silkelemek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara veya hayal kırıklıklarına açıksınız.

Kahve falında sofra silkelemek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi silkelemek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba silkelemek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında un silkelemek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin silkelemek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır silkelemek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında ağaç silkelemek iş ve mekan değiştireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz silkelemek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir