AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada su ısıtmak

Kahve falında sobada su ısıtmak

Kahve falında sobada su ısıtmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, terslik yaşayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sobada su ısıtmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Kahve falında sobada su ısıtmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada ekmek ısıtmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo suyu ısıtmak servet sahibi olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede su ısıtmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında su ısıtmak elinin dara düşmeyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ateşte su ısıtmak arzuların yerine geleceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında banyo için su ısıtmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir