AnaSayfa / Genel / Kahve falında tasla su dökmek

Kahve falında tasla su dökmek

Kahve falında tasla su dökmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çaresizleşeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tasla su dökmek gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında tasla su dökmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tas su görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına işaret eder.

Kahve falında tas içinde su görmek üzüntü duyacağına, yalan söylemeyeceğine işarettir.

Kahve falında bakır tastan su içmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tasta su içmek süzüleceğine, ağlayacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında bir tas su görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tas içinde su içmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya yorulmaktadır.

Kahve falında tastan su içmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir