AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokunduğunu görmek

Kahve falında dokunduğunu görmek

Kahve falında dokunduğunu görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sorunlarının azalacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, keyifli hale geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dokunduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Kahve falında sevgiliye dokunmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyuna dokunmak bol rızık elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kakaya dokunmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dokunduğunu görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalettir.

Kahve falında bir kıza dokunmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, uzun sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek endişe veren durumların düzeleceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işaret eder.

Kahve falında örümcege dokunmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir