AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, rahatlığa ereceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile karnına dokunmak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, umutlarının kırılacağına delalettir.

Kahve falında kar dokunmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnına dokunmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında hamile birine dokunmak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir