AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın yanında ısınmak

Kahve falında sobanın yanında ısınmak

Kahve falında sobanın yanında ısınmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işaret eder.

Kahve falında sobanın yanında ısınmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size karşıt fikirleri olan veya size direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sobanın yanında ısınmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada ısınmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sobayla ısınmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sobadan ısınmak çok güzel işlere gireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında soba ısınmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında havaların ısındığını görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında güneşten ısınmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ısınmak için ateş yakmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir