AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın üstüne düşmek

Kahve falında sobanın üstüne düşmek

Kahve falında sobanın üstüne düşmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında sobanın üstüne düşmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sobanın üstüne oturmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sobanın içine düşmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstüne düşmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üstüne düşmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye tabir olunur.

Kahve falında karın üstüne düşmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir