AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, malının da hiç olacağına yorulur.

Kahve falında kuranın üstüne oturmak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim çalmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran kerim kitabını görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birine kuranı kerim vermek işlerinden feragat edeceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi yazmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim hediye etmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir