AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın külünü temizlemek

Kahve falında sobanın külünü temizlemek

Kahve falında sobanın külünü temizlemek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, adını herkese duyuracağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulur.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobadan kül temizlemek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, geri planda kalacağına inanılır.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobadan kül almak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında soba külü görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına tabir olunur.

Kahve falında soba ve kül görmek başarılarının bir ömür süreceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sobada kül görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir