AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobadan kül çıkarmak

Kahve falında sobadan kül çıkarmak

Kahve falında sobadan kül çıkarmak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobadan kül temizlemek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba kül görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında soba külü görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet eder.

Kahve falında soba ve kül görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sobada kül görmek makamının ve ününün artacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir