AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın içinde kül görmek

Kahve falında sobanın içinde kül görmek

Kahve falında sobanın içinde kül görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, pek az kazanç getireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında sobanın içinde kül gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, kişinin daha çok kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında soba ve kül görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobadan kül almak işle ilgili inzivaya çekileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında soba kül görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında soba külü görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobadan kül temizlemek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir