AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba ve kül görmek

Kahve falında soba ve kül görmek

Kahve falında soba ve kül görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, her istediğini elde edeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba ve kül gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal ya da refuse etmemenizde fayda var.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak kırgınlık yaşanacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında sobada kül görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sobadan kül temizlemek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba külü görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soba ve kül görmek huzurlu bir hayat süreceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında soba kül görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir