AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada kül görmek

Kahve falında sobada kül görmek

Kahve falında sobada kül görmek kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, işlerinin yaver gideceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sobada kül gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında sobada kül görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına delalettir.

Kahve falında soba ve kül görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soba kül görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Kahve falında sobadan kül almak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında sobadan kül temizlemek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ufkunun açılacağına delalet eder.

Kahve falında soba külü görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir