AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobadan kül temizlemek

Kahve falında sobadan kül temizlemek

Kahve falında sobadan kül temizlemek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet eder.

Kahve falında sobadan kül temizlemek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında sobadan kül temizlemek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, huzurlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba külü görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada kül görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Kahve falında sobadan kül almak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba ve kül görmek kucaklaşacağına, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba kül görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir