AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba külü görmek

Kahve falında soba külü görmek

Kahve falında soba külü görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok zor günler geçirileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında soba külü gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında sobadan kül temizlemek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, aksiliklerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında soba külü görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında soba ve kül görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında sobada kül görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, alkış alacağına yorulur.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında sobadan kül almak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, her zaman haklının yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba kül görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir