AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobadan kül almak

Kahve falında sobadan kül almak

Kahve falında sobadan kül almak başarılı bir kariyere sahip olacağına, zenginlik kazanacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobadan kül almak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar nedeniyle problemler yaşanabilir.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba külü görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba kül görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bereketin eksileceğine işarettir.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak bol bol moral depolanacağına, evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sobadan kül almak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobada kül görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sobadan kül temizlemek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir