AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada kor ateş görmek

Kahve falında sobada kor ateş görmek

Kahve falında sobada kor ateş görmek işinin aksayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobada kor ateş gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Kahve falında sobada kor ateş görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sobada kor görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kor ateşi görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Kahve falında kor ateşe su dökmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor ateşe basmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kor ateş tutmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kor ateş görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir