AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateş görmek

Kahve falında kor ateş görmek

Kahve falında kor ateş görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kor ateş gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Kahve falında korlu ateş görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş ve kor görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kor ateşte yürümek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kor ateşi görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında kor ateşe su dökmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kor ateş yemek endişelerini silip atacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada kor ateş görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir