AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateşi görmek

Kahve falında kor ateşi görmek

Kahve falında kor ateşi görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine inanılır.

Kahve falında kor ateşi gördüyseniz:

  • Beklenmedik birkaç değişiklik yapılması gerekebilir.

Kahve falında kor ateşe su dökmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş ve kor görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kor halinde ateş görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kor ateşi söndürmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş kor görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret eder.

Kahve falında korlu ateş görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kor ateş yemek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateş görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir