AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateş tutmak

Kahve falında kor ateş tutmak

Kahve falında kor ateş tutmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kor ateş tutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Kahve falında kor ateş tutmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş kor görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kor ateşi söndürmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında kor halde ateş görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kor ateşe su dökmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada kor ateş görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet eder.

Kahve falında kor halinde ateş görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, malının ve parasının ziyan olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir