AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada kor görmek

Kahve falında sobada kor görmek

Kahve falında sobada kor görmek inancının eksileceğine, hacetinizin giderilmesine, işlerinin bollaşacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada kor gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Kahve falında sobada kor görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobada kor ateş görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında ayıdan korktuğunu görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kor ateşte yürümek anne baba ile ters düşüleceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının korktuğunu görmek kafasını toparlayamayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kor yangın görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında korkarak sure okumak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, eşlerin boşanacağına alamet eder.

Kahve falında korkarak saklanmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir