AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateş üstünde yürümek

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet eder.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kor ateşte yürümek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işaret eder.

Kahve falında korlu ateş görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateş yemek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kor ateş yakmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kor ateşe su dökmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş kor görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında kor halde ateş görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir