AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın alev aldığını görmek

Kahve falında saçın alev aldığını görmek

Kahve falında saçın alev aldığını görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, umutsuz olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın alev aldığını gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında saçın alev aldığını görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin alev aldığını görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında alev aldığını görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ocağın alev aldığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında alevi birini görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kor alev görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir