AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük alevler görmek

Kahve falında büyük alevler görmek

Kahve falında büyük alevler görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, nasiplerini alacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında büyük alevler gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında büyük alevler görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük alev görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alevler içinde yanmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alevi birini namaz kılarken görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı alev görmek az maliyetle ticarete atılacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında alev aldığını görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında alevlerin içinde olmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi alev görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir